Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın merdivenleri denli önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni kapısı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi bucak verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sebebiyle elan risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Bilirkişi mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda berenarı rafine davranışları sergilemektedir.

Bununla yan yana zirdaki kriterlere iye olan yerlerde bir yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye akort ve orantılı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı; benibeşer sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil başüstüneğu denli, şık Yangın kapısı istanbul bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Allıküminyum kapılar, ahşap kapılar ve çelik kapılar imalatında maksut niteliklere bakılırsa farklı özellikte baplar da binaların mimari konstrüksiyonsına veya kapıların kullanılacağı sektöre bakılırsa derece derece olabilmektedir.

Yangın merdiveninin işlevselliğini etkileyebilecek olumsuz cazibe koşullarına karşı dayanıklı olması muhtevain apotr kaplamalar

Bunun derunin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Hareketsiz Kanatlı Yangın Kapıları; Tek kanatlı dizaynıyla, ensiz mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak güvenli bir çıkış sağlar.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sahanlığın en az enliliği ve uzunluğu, merdivenin genişliğinden az mümteni. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Dairesel merdivenin izin verilmediği bölgeler arasında mektep, dirlik kasılmau bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden çokça evetğu zevk merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına cevaz verilemez.

Report this wiki page